Predsjednik Srbije

VIDEO| Vučić se žalio da je debeo, a pratitelji pišu "savršeni ste i mršavi i debeli"

Vučić je priredio svečanu večeru za predsjednicu Grčke Katerinu Sakelaropulu, a pripremu hrane osobno je nadgledao i degustirao.
Vijesti / Politika | 29. 03. 2023. u 06:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić voli dobro pojesti,  može se zaključiti na osnovu njegovog službenog Instagram naloga, a sada se požalio i da je debeo. 

Osobno nadgledao pripremu hrane

Vučić je priredio svečanu večeru za predsjednicu Grčke Katerinu Sakelaropulu, a pripremu hrane osobno je nadgledao i degustirao, objavljeno je na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Kako se može vidjeti na snimku, za Sakelaropulu su pripremane rolnice od kora pržene u dubokom ulju, patlidžan, pire krumpir, meso, a sjeckalo se i raznovrsno povrće. Sve to podsjeća na tradicionalnu grčku kuhinju.

"Zdravlja na usta ulazi" 

Vučić se svojim pratiocima požalio da je debeo, a oni su ga u komentarima hrabrili porukama da je „mršav političar, loš političar“, „snaga na usta ulazi“, „zdravlje na usta ulazi“.

Jedan pratitelj  je primijetio da je potrebno mnogo energije da bi se radilo 20 sati dnevno sedam dana u nedjelji kako bi se vodila Srbija ka prosperitetu. Drugi je napisao: „vi ste nama savršeni i mršavi i debeli“.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Kopirati
Drag cursor here to close