Odluka o imenovanju Radne skupine

Tko će se boriti protiv korupcije?

Zadatak Radne skupine je izraditi i Vijeću ministara BiH dostaviti nacrt strategije za borbu protiv korupcije 2024. – 2028. i akcijskog plana za provedbu strategije za borbu protiv korupcije 2024. – 2028.
Vijesti / Politika | 20. 11. 2023. u 17:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće ministara BiH donijelo je Odluku o imenovanju Radne skupine za izradu Strategije za borbu protiv korupcije 2024. - 2028. i pratećeg akcijskog plana za njezinu provedbu u ovom razdoblju, uz prihvaćenu korekciju na sjednici.

Uz predstavnike Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije i parlamentarnog Povjerenstva za nadzor i praćenje rada ove agencije, u Radnu skupinu su imenovani predstavnici nadležnih ministarstava BiH, državnih i institucija Vijeća ministara BiH, entitetskih ministarstava i institucija Brčko distrikta BiH, kao i županijskih institucija zaduženih za borbu protiv korupcije.

Zadatak Radne skupine je izraditi i Vijeću ministara BiH dostaviti nacrt strategije za borbu protiv korupcije 2024. – 2028. i akcijskog plana za provedbu strategije za borbu protiv korupcije 2024. – 2028 u roku od četiri mjeseca od dana donošenja ove odluke.

Kopirati
Drag cursor here to close