Facebook proslava

Stanivuković se pohvalio: "Ovo je za mene najvažniji politički trenutak"

Gradonačelnik Banja Luke se putem ove društvene mreže zahvalio svim odbornicima koji su glasali ZA, navodeći da su tim potezom podržali Banja Luku i njene građane.
Vijesti / Politika | 08. 12. 2021. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je vriskom proslavio činjenicu da je sa SNSD-ovim koalicijskim partnerima uspio dobiti podršku za budžet Banja Luke Draško Stanivuković oduševljenje i zahvalnost iskazao je i na društvenim mrežama, uz simboličnu sliku na kojoj se stisnutih pesnica smije.

"Rebalans budžeta je USVOJEN i bez podrške SNSD-a! Nakon pobjede u Banjoj Luci ovo je za mene najvažniji politički trenutak!", napisao je Stanivuković na svom Facebook profilu.

Gradonačelnik Banja Luke se putem ove društvene mreže zahvalio svim odbornicima koji su glasali ZA, navodeći da su tim potezom podržali Banja Luku i njene građane, prenosi N1.

Nakon što je SNSD odlučio bojkotirati Skupštinu Grada Banja Luka, njihovi partneri SP i Ujedinjena Srpska ostali su na sjednici te glasali za rebalans budžeta.

Rebalans je usvojen sa svega jednim suzdržanim glasom, a gradonačelnik Draško Stanivuković je vriskom iskazao sreću i zadovoljstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close