Izbori 2022.

SNSD podnio kaznenu prijavu protiv Trivić i Vukanovića

Zbog iznošenja u javnost informacija o ubačenim falsificiranim glasačkim listićima dva dana prije službene objave iz SIP BiH.
Vijesti / Politika | 26. 10. 2022. u 17:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) podnio je kaznenu prijavu protiv Nebojše Vukanovića i Jelene Trivić zbog iznošenja u javnost informacija o ubačenim falsificiranim glasačkim listićima dva dana prije službene objave iz SIP BiH, potvrđeno je Srni u ovoj političkoj partiji.

Falsificirani listići u Glavnom centru za brojanje u Sarajevu pronađeni su u nedjelju, 23. listopada, a Vukanović i Trivić taj pronalazak najavili su na konferenciji za novinare koja je održana 21. listopada.

Trivić i Vukanović su rekli da će biti pronađeni ''falsificirani i kopirani, nanovo tiskani listići''. Ove malverzacije u vezi sa falsificiranim glasačkim listićima nastale su u skladištu SIP-a u Istočnoj Ilidži, javlja Srna.

Podsjetimo, SIP je podnio kaznene prijave, a SIPA izuzela krivotvorene glasačke materijale koji su pronađeni tijekom ponovnog brojanja glasova za predsjednika Republike Srpske.

Kopirati
Drag cursor here to close