Predsjednik HRS-a

Raguž o okupljanju četnika: Budale su zauzele medijski prostor

''Prepustimo povijest povjesničarima, prepustimo marginalne budale da ostanu to što jesu, dakle budale'', rekao je Raguž.
Vijesti / Politika | 11. 03. 2019. u 21:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slaven Raguž, predsjednik Hrvatske republikanske stranke, kazao je za N1 da su pripadnici Ravnogorskog četničkog pokreta okupljanjem u Višegradu ''postigli svoj cilj''.

Prema njegovom mišljenju, cilj je bio zauzimanje medijskog prostora.

''Danas je 21. stoljeće, a mi se bavimo partizanima, ustašama i četnicima. Zauzimanje medijskog prostora je vaš ono što su željele ove budale. Oni su svoj cilj postigli. Zauzeli su medijski prostor i govori se o tome, a ne govori o onim stvarima koje diktiraju sve ono što tišti život jednog čovjeka u Bosni i Hercegovini'', kazao je on za N1.

Naglasio je da se u Bosni i Hercegovini ''ne bavimo pravim problemima''.

''Bavimo se fašizmom i antifašizmom, a ne pravim problemima. Ne bih pravio nikakvu razliku između njih, turske vojske i u Sanskom Mostu i partizana u Mostaru. Mi smo žrtve totalitarizma kojeg se nikako ne možemo riješiti. Prepustimo povijest povjesničarima, prepustimo marginalne budale da ostanu to što jesu, dakle budale. Da se bavimo realnim problemima'', dodao je Raguž.

Kopirati
Drag cursor here to close