Članska iskaznica

Silvio Bubalo: Svi lete u HDZ jer rješava posao

Bubalo se nakon uspješne nogometne karijere posvetio onoj političkoj te je jedan od osnivača Hrvatske republikanske stranke i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Mostara.
Vijesti / Politika | 17. 12. 2021. u 12:10 Bljesak.info
Podcast BURA - Silvio Bubalo: Komunalna poduzeća u Mostaru nemaju kapaciteta za obavljati svoj posao

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Lijepo je bilo dok je trajalo", kazao je nekadašnji prvotimac HŠK Zrinjski, a danas ozbiljni mostarski političar Silvio Bubalo.

Naime, Bubalo se nakon uspješne nogometne karijere posvetio onoj političkoj te je jedan od osnivača Hrvatske republikanske stranke i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Mostara.

Istaknuo je kako članstvo u HDZ-u za njega nikada nije bilo opcija te objasnio svoje razloge:

"HDZ- nikad nije bio opcija. Zašto? Kao dijete se sjećam i rata i svega, HDZ je do 2000.-te bio pokret, a ne stranka. Nakon toga je sve krenulo nizbrdo, samo pozicije i unutarstranačka borba. Jednostavno se nikada nisam pronalazio. HDZ 1990 je pokazala kao neke naznake otpora svemu tome, ali se i ona utopila".

Govorio je i o osnivanju HRS-a, što razlikuje HRS od ostalih hrvatskih stranaka u BiH te zašto su pri izboru gradonačelnika podržali Marija Kordića i kakva je suradnja s njim.

U drugom dijelu emisije govorio je o Mostaru, radu i suradnji u Gradskom vijeću, o problemima i kako ih riješiti; kumunali, održavanju zgrada i parkingu.

Kakva je perspektiva sportske dvorane, stadiona pod Bijelim brijegom i općenito infrastukture za sport te kad možemo očekivati zatvoreni bazen u Mostaru, pogledajte u novoj emisiji Podcasta Bura koju je uredio i vodio Mario Nikolić.

Kopirati
Drag cursor here to close