Živi u nekom svom paralelnom svijetu

SDP oštro po Novaliću: Naš premijer planinari i laže djecu za Dan nezavisnosti

Smatraju kako je ovo još jedan pokazatelj da Novalić živi u nekom svom paralelnom svijetu, gdje je rješenje za poskupljenje osnovnih životnih namirnica da se manje jede, a za poskupljenje goriva manje vozi.
Vijesti / Politika | 06. 03. 2022. u 16:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Izaći u javnost sa informacijom da je razgovarao o pokretanju inicijative za ukidanje akciza, dok se u srijedu, 9. ožujka, u državnom Parlamentu glasa o prijedlogu Socijaldemokratske partije BiH davno predatom u proceduru, pokazuje bezobrazluk bez presedana'', navode iz SDP-a BiH.

''Dok susjedna Hrvatska usvaja paket pomoći građanima i gospodarstvu vrijedan pet milijardi kuna, naš premijer planinari i laže djecu za Dan nezavisnosti. Umjesto da bude najodgovorniji i prvi reaguje, njegova reakcija je posljednja'', navodi se dalje u priopćenju. 

U SDP-u BiH razumiju ''da je opterećen brojnim aferama i suđenjima, ali to je njegov, a ne problem građana''.

Da makar on ili neko od njegovih savjetnika prati medije znao bi za to, dodaju. 

Smatraju kako je ovo još jedan pokazatelj da je premijer Fadil Novalić potpuno diskonektiran od stvarnosti i da živi u nekom svom paralelnom svijetu, gdje je rješenje za poskupljenje osnovnih životnih namirnica da se manje jede, a za poskupljenje goriva da se manje vozi.

 

Jedina poruka koju zaslužuje, a koja ga neće puno potresti jer nema obraza, jeste: Sram te bilo Novaliću!

Kopirati
Drag cursor here to close