Diskutabilni rezultati

Radončić priziva Tužiteljstvo

''Očigledno je da je SDA jedna snažna politička mašina'', zaključio je Radončić
Vijesti / Politika | 08. 10. 2018. u 00:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Rezultati za članove Predsjedništva su za nas vrlo diskutabilni. Ozbiljno je ugrožena legalnost ovih izbora, očekujemo reakciju Tužiteljstva'', rekao je Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost Bosne i Hercegovine.

Radončić je na konferenciji za medijenakon objave preliminarnih rezultata Općih izbora u BiH, rekao i da je njegovoj obitelji olakšanje činjenica da neće biti član Predsjedništva BiH.

Lider SBB-a kazao je da je izborni rezultat njegove stranke - jako dobar.

''Ja moram reći da je izborni rezultat SBB-a jako dobar. Posljednje tri godine smo glavna i jedina meta najprljavijih udaraca, od montiranih optužnica do toga da su u kampanji naši članovi maltretirani. Naša pozitivna kampanja je ostavila trag'', kazao je Radončić večeras u izbornom stožeru SBB-a.

Komentirajući rezultat Stranke demokratske akcije, Radončić je rekao da protukandidatu Šefiku Džaferoviću ''ništa ne zamjeri'', prenosi N1.

''Očigledno je da je SDA jedna snažna politička mašina, ne zamjerim ništa gospodinu Džaferoviću'', potcrtao je Radončić.

Podsjećamo, prema preliminarnim rezultatima izbora, najveći broj glasova u trci za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda, pripao je kandidatu SDA Šefiku Džaferoviću.

Kopirati
Drag cursor here to close