Tribina SBB-a

Radončić: Nismo se mi udružili protiv Bakira, nego da spasimo BiH

''Zato sebi više ne možemo dozvoliti gubitak niti jedne revizije, pa ni ekonomske i glasačke revizije koja je uništila i minula dva i po desetljeća naših života''.
Vijesti / Politika | 01. 06. 2022. u 15:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na unutarstranačkoj tribini SBB-a u Zavidovićima, koja je održana u utorak u velikoj dvorani Doma kulture, u prisustvu oko 400 osoba, nakon što je u članstvo SBB-a primljeno stotinjak novih ljudi, prisutnima se obratio i predsjednik stranke Fahrudin Radončić.

''Politika SBB-a, koja je zagovarala velike radove, razvoj, unutardržavni i regionalni mir, potrebu većeg zapošljavanja, neophodnost viših mirovina i plaća, neophodnost kompromisa, ali i snažnog čuvanja suvereniteta BiH, u ovoj izbornoj godini doživljava potpunu rehabilitaciju. Zato sebi više ne možemo dozvoliti gubitak niti jedne revizije, pa ni ekonomske i glasačke revizije koja je uništila i minula dva i po desetljeća naših života'', rekao je Radončić.

Bosna i Hercegovina, naglasio je, ima jake simpatije međunarodne zajednice i saveznike među njima, ali ih nema na domaćem terenu u vidu probosanske politike SNSD-a i prestanka opstrukcija HDZ-a BiH kada je u pitanju provođenje izbora.

''Samo snažnim ekonomskim razvojem, rasterećenjem privrede, masovnim radovima, pravdom za sve možemo spriječiti odlazak ljudi. Taj odlazak je veća opasnost od bilo kojeg tobožnjeg rata i mi to moramo zaustaviti'', kazao je predsjednik SBB-a.

Govoreći o zajedničkom kandidatu opozicije za člana Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću, predsjednik SBB-a je rekao:

''Nisu se SBB i Radončić niti NiP i Konaković, SDP i Nikšić, NES i Ogrešević, Naša stranka i Forto, gradonačelnik Zenice Kasumović udružili protiv Bakira. Mi smo se udružili protiv loše vlasti, protiv neuspjeha, protiv siromaštva, protiv korupcije, protiv montiranih procesa i protiv zaostajanja za svima u regiji. Ovo je prejaka ekipa, koja će u međuvremenu biti pojačana, i mislim da je već sada jasno tko će pobijediti za člana Predsjedništva, ali, što je još važnije, tko će činiti novu vlast u kantonima FBiH i državi i tko će odvesti BiH u mir, prosperitet, NATO i ka jačoj integraciji na putu u EU'', zaključio je Radončić.

Kopirati
Drag cursor here to close