Beli dvor

Princ Aleksandar Karađorđević zahvalio Dodiku na borbi za očuvanje Srpske

Dodik je zahvalio princu Karađorđeviću na zanimanju za Republiku Srpsku i njen narod i poručio da će, zajedno sa svojim suradnicima, nastaviti i dalje da čuva i razvija Republiku Srpsku.
Vijesti / Politika | 05. 06. 2021. u 18:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je u Belom dvoru u Beogradu Njegovo kraljevsko visočanstvo prestolonasljednika Aleksandra Karađorđevića.

Princ Aleksandar Karađorđević naglasio je da izuzetno voli Republiku Srpsku i njen narod, te zahvalio srpskom članu i predsjedavajućem Predsjedništva BiH na uspješnoj i predanoj borbi za očuvanje Srpske.

"Zahvaljujem Vam na neprekidnom trudu koji ulažete svih ovih godina da bi očuvali Republiku Srpsku, njene institucije i srpski narod", rekao je prestolonasljednik Karađorđević u srdačnom i prijateljskom razgovoru s Dodikom.

Dodik je zahvalio princu Karađorđeviću na zanimanju za Republiku Srpsku i njen narod i poručio da će, zajedno sa svojim suradnicima, nastaviti i dalje da čuva i razvija Republiku Srpsku, prenosi Srna.

"Iako je stalno na meti napada i usprkos svim iskušenjima, Republika Srpska iz dana u dan je sve jača, prosperitetnija i ekonomski stabilnija", naglasio je Dodik, poželjevši prestolonasljedniku Aleksandru i kraljevskoj porodici dobro zdravlje i dug život.

Kopirati
Drag cursor here to close