Susret

Plenković u Mostaru s biskupom Palićem

''U razgovoru sam predsjednika Plenkovića upoznao s izazovima s kojima se susrećemo na području Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije'' - poručio je biskup.
Vijesti / Politika | 14. 12. 2021. u 08:50 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski premijer Andrej Plenković, tijekom posjete Bosni i Hercegovini, susreo se u Mostaru s mostarsko-duvanjskim biskupom Petrom Palićem, izvijestila je u utorak Katolička tiskovna agencija (kta).

''Drago mi je sto sam mogao pozdraviti predsjednika hrvatske Vlade u sjedištu Mostarsko-duvanjske biskupije, u okviru njegova posjeta u BiH. U razgovoru sam predsjednika Plenkovića upoznao s izazovima s kojima se susrećemo na području Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije'' - poručio je biskup.

Biskup Palić zahvalio je Vladi RH i premijeru Plenkoviću na podršci u zaštiti interesa hrvatskoga naroda i zauzimanju za jednaka prava svih onih koji žive na području Bosne i Hercegovine.

''Drago mi je u Mostaru susresti se s mostarsko-duvanjskim biskupom mons. Palićem, koji predano radi na koheziji i jedinstvu hrvatskog naroda u BiH. Aktivnosti Katoličke Crkve, koja je iznimno važna za Hrvate u BiH, nastavit ćemo pomagati i podržavati'' - poručio je Plenković u objavi na društvenoj mreži 'Twitter'.

Kopirati
Drag cursor here to close