Svečani defile

Obilježavanje Dana Republike: Sudionici pristižu sa svih strana

U svečanom defileu u Istočnom Sarajevu povodom Dana Republike sudjelovat će 2.500 pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova (MUP), a bit će razvijena zastava Republike Srpske dugačka 500 metara.
Vijesti / Politika | 09. 01. 2023. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na ulicama Istočnog Sarajeva od jutarnjih sati traju službene pripreme za svečani defile povodom Dana Republike Srpske.

Sudionici defilea dobivaju završne upute i okupljaju se na Trgu Srbija. Sudionici su stigli iz svih krajeva Republike Srpske. Mnogi od njih sudjelovali su i na defileu koji je ranijih godina održavan u Banja Luci, pišu Nezavisne

"Mi smo iz Modriče. Drago mi je sto se ovaj događaj ove godine održava u Istočnom Sarajevu. Nadam se da ćemo u nekim idućim godinama imati priliku da budemo dio defilea i u Modriči, ali i drugim gradovima Republike Srpske", rekao je jedan od sudionika defilea.

U svečanom defileu u Istočnom Sarajevu povodom Dana Republike sudjelovat će 2.500 pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova (MUP), a bit će razvijena zastava Republike Srpske dugačka 500 metara, izjavio je načelnik Uprave za osiguranje osoba i objekata Borislav Šarić.

"U svečanom defileu sudjelovat će i 37 ešalona. Organiziranje svih aktivnosti oko obilježavanja Dana Republike veliki je zadatak i sigurnosni izazov za MUP Srpske", rekao je Šarić.

On je pozvao sve građane Republike Srpske da dođu u Istočno Sarajevo i da Dan Republike proslave u miru i dostojanstveno.

Kopirati
Drag cursor here to close