Nakon uhićenja i ostavki

Nikšić najavio pospremanje u SDP-u

"Nama predstoje aktivnosti u vezi sa izborima u Mostaru, priprema analize lokalnih izbora, rekonstrukcije kantonalnih vlada, a očito i pospremanje u samom SDP-u, koje je neminovnost nakon analize rezultata lokalnih izbora i rada organizacija", naveo
Vijesti / Politika | 02. 12. 2020. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lider SDP-a Nermin Nikšić potvrdio je Srni da Saša Magazinović, koji je podnio ostavku na dužnost predsjednika stranačkog Glavnog odbora, ostaje u SDP-u, ali da slijedi pospremanje u stranci nakon analize izbornih rezultata.

"Budući da sam još u fazi oporavka razgovarali smo telefonom. Objasnio je da je to njegov osobni čin, da ostavka nije usmjerena protiv bilo koga, da nema druge pozadine, te da ostaje na raspolaganju SDP-u u punom kapacitetu i znanju da se dogovorimo o njegovom budućem angažmanu", rekao je Nikšić.

On je istaknuo da Magazinović političkim iskustvom može još mnogo dati i da treba da bude dio tima SDP-a.

"Nama predstoje aktivnosti u vezi sa izborima u Mostaru, priprema analize lokalnih izbora, rekonstrukcije kantonalnih vlada, a očito i pospremanje u samom SDP-u, koje je neminovnost nakon analize rezultata lokalnih izbora i rada organizacija", naveo je Nikšić.

Magazinović je podnio ostavku na dužnost predsjednika Glavnog odbora SDP-a nakon uhićenja člana ove stranke u Srebrenici osumnjičenog za povredu biračkog prava.

On je rekao da ostavku na ovu dužnost podnosi zbog moralne odgovornosti i da će nastaviti da daje doprinos SDP-u jednakim intenzitetom, kao i do sada.

Predsjedništvo SDP-a BiH raspustilo je jučer Općinsku organizaciju ove stranke u Srebrenici i isključilo iz stranke predsjednika ove organizacije Begu Bektića.

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH uhitili su jučer Bektića i još dvije osobe zbog sumnje da su počinili kaznena djela falsificiranje isprave, nedozvoljeno korištenje osobnih podataka i povredu biračkog prava, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close