Laži o Aluminiju

Nikšić: Čović je pobjednik u svom narodu

''Priča kako će se Aluminij pokrenuti bila je samo kupovanje vremena, trebala je neka vijest i evo došla je, obećanje o Izbornom zakonu'', kazao je Nikšić.
Vijesti / Politika | 28. 08. 2019. u 19:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Očito je napravljen kompromis u kojem je Bakir ostao patriota koji brani BiH, hoće NATO put, Milorad Dodik je ostao heroj koji ne da Republiku Srpsku, ne da ANP, a Čović je pobjednik u svom narodu'', kazao je za N1 Nermin Nikšić, predsjednik SDP, komentirajući aktualnu situaciju u BiH nakon otkazane sjednice Predsjedništva BiH.

Nastavio je govoriti o Draganu Čoviću, komentirajući kako ''je prvi put bio u situaciji da ima negativnu i medijsku i sliku na terenu zbog propasti Aluminija''.

''Priča kako će se Aluminij pokrenuti bila je samo kupovanje vremena, trebala je neka vijest i evo došla je, obećanje o Izbornom zakonu'', kazao je Nikšić.

Nikšić je kazao da je Sporazum za sve tri potpisnika bio dobar i u pravom trenutku zbog toga što su, kako je kazao, sve trojica na kraju ispali heroji u svom narodu.

O liderima SNSD-a i SDA dodao je:

''Počela se stidljivo pojavljivati priča kako bi SDS mogao biti dio nove parlamentarne većine sa SDA i HDZ, tako da je trebalo da se pokaže tko je taj glavni iz Republike Srpske. S treće strane jasno je da Bakiru očajnički treba neka vijest, neka pobjeda'', rekao je.

Nikšić je kazao da postoje izjave da bi status quo mogao ostati i do sljedećih izbora te da se nakon isteka roka za formiranje vlasti prema Sporazumu neće dogoditi ništa.

''Kao što je bilo jasno da od tog Sporazuma nema ništa kad je potpisan, tako i od 5. rujna isto, bit će ista situacija, bit će neki novi rok. Nitko od njih nije izgubio ništa time što se ništa ne događa. Naprotiv'', komentirao je Nikšić.

Kopirati
Drag cursor here to close