Čujemo li se

Nema glasa iz obnovljene Skupštine HNŽ-a!

Vlada HNŽ-a osigurala je ukupno 850.000 KM za rekonstrukciju, dogradnju i opremanje zgrade Skupštine…
Vijesti / Politika | 03. 10. 2023. u 14:48 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slike ima, tona nema. Prijenos je to 7. redovne sjednice Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije koja se održava nakon pola godine nezasjedanja.

Krajem ožujka ove godine Vlada HNŽ-a usvojila je Odluku o unutarnjoj preraspodjeli novčanih sredstava utvrđenih Proračunom HNŽ-a za 2023. godinu za županijsku Skupštinu.

Tada je priopćeno kako je ''za potrebe završetka radova rekonstrukcije, dogradnje i opremanja zgrade Skupštine, u Proračunu za 2023. godinu Vlada osigurala ukupno 850.000,00 KM''.

Video: Sedma redovna sjednica Skupštine Hercegovačko-neretvanskog kantona (03.10.2023. godine)

''Odlukom o unutarnjoj preraspodjeli, usvojenoj na današnjoj sjednici, dio sredstava u iznosu od 350.000,00 KM bit će utrošeno za nabavu opreme dvorane za održavanje sjednica Skupštine'', navedeno je.

Podsjećamo, zastupnici su se uoči sjednice požalili kako im nema tko dostavljati materijale za zasjedanja budući da Vlada radi u tehničkom mandatu te da je zbog toga upitno kako će se održati sljedeća sjednica.

Inače, ova, sedma po redu sjednica, zakazana je iako, kako smo pisali, šesta sjednica nije dovršena kada je zapelo na županijskom Zavodu zdravstvenog osiguranja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close