Nakon potvrđene optužnice

Naša stranka inzistira da se Sarajliću oduzme mandat u Domu naroda

''Glasovanje unutar SDA plaćano je mjestima u javnoj službi. Država je u tom slučaju podređena stranačkom interesu, ali i interesu pojedinaca na najbrutalniji način trgovine utjecajem.''
Vijesti / Politika | 27. 12. 2021. u 15:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom potvrđene optužnice protiv Asima Sarajlića i drugih oglasili su se iz Naše stranke.

Podsjećamo, Predrag Kojović i Nermin Nikšić su u ime BH bloka su u ožujku ove godine podnijeli kaznene prijave protiv Asima Sarajlića, Sabahudina Delalića i Muhameda Šehovića.

''Pozdravljamo podizanje optužnice. Vjerujemo da će cijeli postupak biti proveden nepristrasno i ne želimo prejudicirati njegov ishod. Želimo samo podsjetiti na naš motiv za podnošenje kaznene prijave.

Glasovanje unutar SDA plaćano je mjestima u javnoj službi. Država je u tom slučaju podređena stranačkom interesu, ali i interesu pojedinaca na najbrutalniji način trgovine utjecajem. Ako želimo vratiti povjerenje u sustav, ali i u politiku općenito, protiv ovakvih stvari se moramo boriti'', priopćili su iz Naše strane.

Dodaju i kako ''podizanje optužnice  ohrabruje, ali ono što se nije dogodilo a na čemu još inzistiraju, jeste da Asim Sarajlić mandat u Domu naroda mora prepustiti nekom drugom.''

 

Kopirati
Drag cursor here to close