Minuta šutnje za sve koji su otišli

Najbolja politička poruka svih vremena

Kandidati su na kraju sučeljavanja imali minutu za završne poruke da upute biračima. Od svih poruka najjače je odjeknula tišina Slavena Princa
Vijesti / Politika | 18. 12. 2020. u 09:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netipično, simbolično i možda najbolje je svoju minutu iskoristio Devedesetkin Slaven Princ koji je sve prisutne pozvao na minutu šutnje za sve one koji su morali napustiti svoj voljeni grad.

U organizaciji Centra civilnih inicijativa održano je sučeljavanje za nositelje gradskih lista za Vijeće grada Mostara na kojem su prisustvovali kandidati iz najkonkurentnijih političkih opcija u Mostaru, Mario Kordić HDZ BiH, Arman Zalihić BH blok, Zlatko Guzin Koalicija za Mostar i Slaven Bevanda HRS.

Tijekom cijele emisije imali smo priliku slušati istrošene političke vizije o općepoznatim problemima u gradu na Neretvi. Teme koje su kandidati obrađivali vezani su za komunalnu i putnu infrastrukturu, strategiju razvoja turizma, bespravnu gradnju i druge.

Iako je svaki od kandidata pokušao da se diferencira od konkurencije nudeći rješenja za najaktuelnije probleme, to je najbolje pošlo za rukom nositelju gradske liste HDZ 1990 Slavenu Princu. Naime, kandidati su na kraju sučeljavanja imali minutu za završne poruke da upute biračima. Od svih poruka najjače je odjeknula tišina Slavena Princa, ne samo tijekom emisije, nego i dan nakon sučeljavanja.



Kandidat HDZ 1990 posljednju minutu zamolio je da bude minuta šutnje „u čast onih koji su morali napustiti voljeni grad i koji su se sa suzama rastali od svojih obitelji“ zbog loše politike i nepravde u gradu, te je tako ušutkao sve prisutne u dvorani, priopćeno je iz HDZ-1990.

Kopirati
Drag cursor here to close