HDZ 1990

Slaven Princ: Na ovom mjestu sam trebao početi i završiti svoju sportsku karijeru

''Često se pitam odakle sportašima i sportskim djelatnicima više motivi za bavljenje sportom u gradu koji nema najosnovnije uvjete za bavljenjem sportom.''
Vijesti / Politika | 04. 12. 2020. u 08:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slaven Princ, nositelj liste HDZ1990 za Grad Mostar kazao je kako Grad Mostar čeka dvoranu od osamdesetih godina prošlog stoljeća kada su postavljeni temelji za tu istu u strogom središtu grada.

''Gradnja je počela i naglo 'stala'. Mostar je oduvijek bio grad sporta, ali i grad čiji vlastodršci lažno obećavaju infrastrukturnu potporu sportašima. Prateći sport u gradu Mostaru često se pitam odakle sportašima i sportskim djelatnicima više motivi za bavljenje sportom u gradu koji nema najosnovnije uvjete za bavljenjem sportom'', istaknuo je.

Na užem gradskom području minimalno su, istaknuo je, potrebna još dva multifunkcionalna terena sa univerzalnom podlogom.

''Gradska sportska dvorana koja je prekoračila sve moguće rokove izgradnje je svojevrsni spomenik i podsjetnik svim građanima ovog grada na neučinkovitost Gradske uprave, te poruka sportašima i sportskim djelatnicima koliko uprava ovog grada drži do njih. Rešetke oko gradilišta sportske dvorane bi pak trebale biti poruka onima koji su ovaj hvale vrijedan projekt pretvorili u predmet po kojem bi trebalo postupati nadležno tužiteljstvo. Mišljenja sam i kako idejni projekt kapaciteta dvorane treba mijenjati na maksimalno tri tisuće sjedećih mjesta i ostalim pratećim sadržajima. Time bi dobili na ekonomičnosti i funkcionalnosti dvorane. Kada postanem gradski vijećnik jedan od prioriteta u radu će mi biti završetak ovog projekta i stavljanje istoga u funkciju na dobrobit cijele društvene zajednice. Također, potrebno je napraviti i biciklističku stazu, jer ovih nekoliko stotina metara nije dovoljno niti za djecu najmlađe starosne dobi'', istaknuo je Slaven Princ, nositelj liste HDZ1990 za Grad Mostar, bivši košarkaš i uspješan košarkaški agent.

Kopirati
Drag cursor here to close