Nekretnine

Načelnik Neuma: Niti ja nekome ništa branim niti ću braniti

Vijesti / Politika | 17. 03. 2022. u 13:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sve i da hoću, niti imam uporište ni u zakonu ni nigdje a niti sam osoba koja želi neke konflikte. Oni koji me poznaju znaju da sam osoba koja je više sklona dijalogu a nikako nekim radikalnijim opcijama. Ne stojim iza toga kao načelnik, niti ja nekome ništa branim niti ću braniti ubuduće'', izjavio je za Dnevni avaz načelnik Neuma Dragan Jurković.

Naime, Udruženje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB-podružnica Neum izdalo priopćenje u kojem se navodi njihova "velika podrška načelniku općine u borbi protiv prodaje objekata u Neumu s kojom se mijenja nacionalna struktura stanovništva".

No, Jurković se od toga ograđuje.

''Netko je to iskoristio na ovaj ili onaj način, kriva interpretacija. Vjerovat ću da je to dio toga. Da, jesam bio na sjednici zbog održavanja izbora unutar Udruge. A sada iskoristiti načelnika za neke borbe, to ne znam. Zasigurno, ponavljam, ja ne stojim iza toga, iza bilo kakvih zabrana, uvjetovanja neke nacionalne strukture. Ne možemo zabraniti bilo kome bilo šta. To zakonski nema podršku, a ne dalje. Ne želim da se moje ime u tom kontekstu uzima'', istaknuo je Jurković.

Kopirati
Drag cursor here to close