Dan poslije

Mostarski izbori: Kako se Nikšić probudi, a kako je legao?

Naveo je kako ''će biti zanimljivo vidjeti koliko će gradskih vijećnika biti izabrano iz stranaka koje su pristale biti ikebana SDA-u na njihovoj listi''.
Vijesti / Politika | 21. 12. 2020. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Jučer smo se probudili kao izdajice Bošnjaka u jednom dijelu Mostara, odnosno kao Bošnjačka podvala u drugom dijelu Mostara.  Sinoć smo legli kao probosanska stranka s haman identičnim programom za dobrobit Mostara kako tvrde u SDA. Ne sumnjam uopće da ćemo i na drugoj strani biti poželjan partner, iako je Čović najavio bez ustezanja da pregovara s Izetbegovićem i da očekuje da će HDZ imati gradonačelnika. Rekao bih ništa novo i ništa neočekivano'', napisao je Nermin Nikšić, čelnik SDP-a na Facebooku.

Rekao je kako je vrlo važno da su u Mostaru nakon 12 godina ipak održani izbori.

''Građani su rekli svoje, a mi smo pokušali na biračkim mjestima zaštiti njihovo pravo i osigurati da rezultat zaista bude odraz njihove volje. Uspjeli smo u značajnoj mjeri, ali ne potpuno'', naveo je Nikšić.

Istaknuo je kako je zadovoljan izbornim rezultatima BH bloka u Mostaru. 

''Osvajanjem značajne podrške u dijelovima grada s različitom etničkom strukturom još jednom smo pokazali da smo stranka svih građana, čuvar bosanskohercegovačke pluralnosti. Pozicionirali smo se i kao jedina mostarska stranka svih naroda'', priopćio je Nikšić.

Naveo je kako ''će biti zanimljivo vidjeti koliko će gradskih vijećnika biti izabrano iz stranaka koje su pristale biti ikebana SDA-u na njihovoj listi''.

''Poznajući mašineriju i inženjering SDA vrlo malo, možda samo poneki izuzetak da potvrdi pravilo. O tome kako ćemo se postaviti u budućem Gradskom vijeću odlučit će organi stranke kao i do sada u dogovoru sa svojim partnerima iz NS i PMP. Na našu odluku sigurno neće utjecati pritisak onih koji su kampanju posvetili pljuvanju BH bloka naših članova i kandidata, da bi to sve naprasno zaboravili. E pa mi nismo'', zaključio je Nikšić.

Kopirati
Drag cursor here to close