Brojanje

Zakazala aplikacija SDA

I HDZ BiH i koalicija predvođena SDA objavile su u da očekuju dobre rezultate na izborima u Mostaru.
Vijesti / Politika | 20. 12. 2020. u 23:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koalicija za Mostar 2020 objavila je kako će otkazati posljednu konferenciju za medije u izbornoj noći jer ''nemaju obraza'' izlaziti pred javnost i govoriti isto.

Kako je izvijestila N1 iz izbornog stožera ove koalicije, zakazala je i aplikacija koju koristi SDA pa se u preliminarne rezultate ne mogu pouzdati ni njihovi članovi.

I HDZ BiH i koalicija predvođena SDA objavile su u da očekuju dobre rezultate na izborima u Mostaru.

Najviše su zadovoljni u koaliciji BH blok koji su odmah u izbornoj noći počeli ''prepisku'' sa SDA kojoj su poručili kako ne mogu tek tako računati na partnerstvo s njima.

Irma Baralija, čelnica ove stranke u Mostaru, izjavila je kako za razliku od SDA i njihove koalicije ''bavili bljuvotinama, kaljanjem ugleda i govorom mržnje''.

Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović kazao je za N1 kako je zanimljivo da su ''ljudi koji su 'izdajice' i 'antidržavni elementi' sada postali odjednom poželjan koalicijski partner''.

''Držimo prevagu između dva bloka i sasvim je sigurno kada budemo imali precizan broj mandata i vidimo odnose snaga u Gradskom vijeću da ćemo donijeti odluke koje su najbolje za građane Mostara. To će biti odluka BH bloka, a ne niti jednog od ova dva bloka", kazao je Kojović.

Zadovoljstvo su iskazali i iz HRS-a koji su poručili da su druga hrvatska stranka u Mostaru dok je HDZ 1990 iskazao nezadovoljstvo rezultatom.


 

Kopirati
Drag cursor here to close