Zakuhava se

Milanović odgovorio Plenkoviću: ''Normalno, neću dati ostavku''

''Moja je odgovornost i dužnost prema građanima koji su me izabrali, kao i prema svima onima koji ne žele trpjeti Plenkovićevu diktaturu, spriječiti HDZ da potpuno ovlada Hrvatskom", stoji u Milanovićevoj objavi.
Vijesti / Politika | 24. 03. 2024. u 16:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zoran Milanović poručio je u nedjelju da neće podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Republike jer neće, napisao je u objavi na Facebooku, "prepustiti Hrvatsku Plenkoviću i njegovoj kriminalnoj organizaciji".

"Normalno, neću dati ostavku jer neću prepustiti Hrvatsku Plenkoviću i njegovoj kriminalnoj organizaciji.

Moja je odgovornost i dužnost prema građanima koji su me izabrali, kao i prema svima onima koji ne žele trpjeti Plenkovićevu diktaturu, spriječiti HDZ da potpuno ovlada Hrvatskom", stoji u Milanovićevoj objavi.

Protekle četiri godine, kao predsjednik Republike, dodaje Milanović, ''uspio sam sačuvati barem neke institucije od Plenkovića i njegovih jataka''.

"Do sada smo institucije branili, a sad je vrijeme da ih oslobodimo!", poručio je u objavi, prenosi Hina.

Onda je uslijedila nakon što je premijer i predsjednika HDZ-a Andrej Plenković danas u izjavi novinarima, uz ostalo, pozvao Milanovića da dade ostavku i kandidira se na parlamentarnim izborima, nakon čega je odmah spreman na sučeljavanje s njim.

Ustavni sud je, podsjetimo, donio odluku kako Zoran Milanović ne smije biti na listi za parlamentarne izbore.

Ustavni sud upozorio je kako predsjednik republike ne može obavljati niti jednu drugu dužnost te da je nestranačka osoba i da ne smije sudjelovati u političkim aktivnostima niti jedne stranke.

Kopirati
Drag cursor here to close