Tegeltija umjesto Krišto

Lapsus ili? Tegeltija kao predsjedavajući Vijeća ministara poslao čestitku

Poznato je, naime, da je Borjana Krišto 28. prosinca 2022. u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH potvrđena za predsjedavajuću Vijeća ministara BiH
Vijesti / Politika | 06. 01. 2023. u 11:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Vijeća ministara BiH danas je priopćeno kako je predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija uputio čestitku povodom pravoslavnog Božića.

Ova informacija, koja je prema svemu sudeći, previd odnosno lapsus, objavljena je i na web stranici Vijeća ministara BiH, piše Fokus.

Poznato je, naime, da je Borjana Krišto 28. decembra 2022. u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH potvrđena za predsjedavajuću Vijeća ministara BiH.

Također, Krišto se kao predsjedavajuća Vijeća ministara BiH već oglašavala priopćenjima za javnost.

 Naknadno je stiglo i priopćenje da je novoimenovana predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto u prigodi najvećeg i najradosnijeg pravoslavnog blagdana Božića uputila čestitku Njegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom gospodinu Hrizostomu i svim pravoslavnim vjernicima u Bosni i Hercegovini.

„Vama osobno, svećenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim pravoslavnim vjernicima u Bosni i Hercegovini upućujem svoje iskrene čestitke. Božić nam šalje poruku mira, zajedništva i tolerancije. On nas iznova podsjeća kako su ljudske vrijednosti, posebice dobrota i razumijevanje prema bližnjemu očuvane i žive.

U tom duhu pozivam sve ljude dobre volje da zajedničkim snagama gradimo bolju budućnost za sve naše narode i za svakog pojedinca na cijelom prostoru Bosne i Hercegovine.

Želim da u miru, zajedništvu i blagostanju provedete presvete blagdanske trenutke, blagoslovljeni u radosnom slavlju koje pruža obiteljsko i prijateljsko okruženje'', navodi se u čestitki novoimenovane predsjedateljice Vijeća ministara BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close