Razbijaju srpsko jedinstvo

Košarac o aferi kisik: Krivi su obavještajci, Bakir, sarajevska čašija, međunarodni mešetari ...

Prema pouzdanim saznanjima kojima raspolažem, Šarovića dezinformacijama snabdijevaju obavještajci iz vrha OBA BiH, koji snažno podržavaju djelovanje opozicije s ciljem razbijanja srpskog jedinstva .. rekao je ministar Košarac.
Vijesti / Politika | 01. 10. 2021. u 15:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prema pouzdanim saznanjima kojima raspolažem, Šarovića dezinformacijama snabdijevaju obavještajci iz vrha OBA BiH, koji snažno podržavaju djelovanje opozicije s ciljem razbijanja srpskog jedinstva, izazivanja kaosa i nemira, te destabilizacije institucija Republike Srpske'', rekao je Košarac Srni komentirajući današnju izjavu predsjednika SDS-a Mirka Šarovića, koju je prenijela BN televizija.

Prema Košarčevim riječima, riječ je o klasičnoj operaciji obavještajaca bliskih vrhu SDA i Bakiru Izetbegoviću s ciljem rušenja institucija Republike Srpske i njenog zdravstvenog sustava.

''Cilj je da Republika Srpska u što kraćem periodu postane plijen unitarističkih težnji bošnjačke politike i politike nedobronamjernih i pristranih inostranih dužnosnika čiji su interesi suprotni interesima srpskog naroda i Republike Srpske'', upozorio je ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac.

On je dodao da je i današnji nedolazak Šarovića i drugih predstavnika opozicije na sastanak kod predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović također u službi sarajevske političke čaršije i međunarodnih mešetara, koji su u protekla dva mjeseca šutali kao zaliveni.

''Bili su iznenađeni ponašanjem Šarovića i opozicije u Republici Srpskoj, u koju su tako mnogo uložili. Sada su ih, izgleda, ponovo vratili u igru i stavili u službu antisrpskih interesa'', rekao je Košarac.

On je poručio Šaroviću da tragikomično zvuče izjave u kojima aktualni predsjednik SDS-a bilo koga optužuje za kriminalne i koruptivne radnje.

''Šarović je čovjek čija je životna i politička biografija blisko povezana s nekim od šefova razbijenih mafijaških klanova u Istočnom Sarajevu i nije normalno da takav čovjek iznosi optužbe na bilo čiji račun, osim ako nije previše dužan onima koji su mu oprali biografiju i koji mu diktiraju vođenje ovakve politike'', zaključio je Košarac.

Kopirati
Drag cursor here to close