Slika u pozadini

Komšić vratio Broza u Predsjedništvo

Na fotografijama sa sastanaka s veleposlanikom Republike Francuske Guillaume Roussonom u pozadini se vidi Brozova fotografija.
Vijesti / Politika | 06. 12. 2018. u 16:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić vratio je u svoj ured  u Predsjedništvu sliku Josipa Broza kao što je i ranije najavio.

Na fotografijama sa sastanaka s veleposlanikom  Republike Francuske Guillaume Roussonom u pozadini se vidi Brozova fotografija.

Veleposlanik Republike Francuske Guillaume Rousson čestitao je Komšiću izbor za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, uz želje za uspostavljanjem što bolje suradnje u narednom razdoblju. Na sastanku je razgovarano o bilateralnim odnosima između BiH i Francuske koji su ocijenjeni kao odlični, te da u tom pogledu nema otvorenih pitanja, navedeno je iz Predsjedništva BIH.

Foto: Predsjedništvo BiH / sASTANAK Roussonom

Veleposlanik Rousson je istaknuo podršku Francuske prema Bosni i Hercegovini, posebice u vezi euroatlantskih integracija, gdje je istaknuto da aktivacija MAP-a, kao izraz multilateralne suradnje, predstavlja pruženu ruku NATO saveza koju Bosna i Hercegovina treba iskoristiti.

Zajednička je ocjena da je ekonomska suradnja prisutna između BiH i Francuske, ali da postoji značajan prostor za njezino unapređenje, na čemu svakako treba raditi kroz institucije obje zemlje.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić je posebice zahvalio veleposlaniku Republike Francuske Guillaumeu Roussonu na svemu što je Francuska učinila za Bosnu i Hercegovinu u prethodnom razdoblju, uz nadu da će naredna potpora biti potrebna za dobivanje kandidatskog statusa Bosne i Hercegovine za prijem u članstvo Europske unije.

Kopirati
Drag cursor here to close