Utrka s vremenom

Kojović: Sve što imamo moramo dati

Istaknuo je da kada se u ožujku zatvore vrata EU za dalje proširenje, proći će jako puno vremena do perioda kada će se ponovo otvoriti
Vijesti / Politika | 28. 11. 2023. u 20:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnik Naše stranke na sastanku Trojke i HDZ-a i zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Predrag Kojović kazao je da je zadovoljan sastankom.

"Zadovoljan sam atmosferom, dotaknuli smo se nekih teških pitanja. Ne postoji suglasnost o svemu, ali način razgovora, način uvažavanja drugačijeg mišljenja je zaista na visokom nivou i to je ono što me raduje. Jako je važno da imamo suglasnost oko tih teških pitanja, nadam se da će naši partneri iz SNSD-a kada im predložimo naše usuglašene stavove prihvatiti to jer mi imamo priliku do ožujka", rekao je.

Istaknuo je da kada se u ožujku zatvore vrata EU za dalje proširenje, proći će jako puno vremena do perioda kada će se ponovo otvoriti, prenosi Avaz

"Zaista je ovo utrka s vremenom i ulažu se maksimalni napori, sve što imamo moramo dati u narednom periodu da otvorimo pregovore, to je ulazak u potpuno novu budućnost BiH", zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close