Mostar moj Dom

Koalicija poziva Hrvate u Mostaru da glasuju za oporbu

''Za HDZ BiH se ne brinite njihovi uhljebi će im osigurati najmanje 12000 glasova, koje vi plaćate svaki dan kroz poreze, električnu energiju, vodu i druge razne prireze i poreze!'', navela je koalicija Mostar moj Dom…
Vijesti / Politika | 09. 12. 2020. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izborni stožer koalicije 'Mostar moj Dom' kojeg čine HSP, HSP BiH i HKDU-Hrast održao je danas izvanrednu sjednicu sa samo jednom točkom dnevnog reda; izborni inženjering bošnjačkih stranaka i hrvatski odgovor na suspendiranje demokracije u Mostaru, priopćeno je iz Koalicije.

''Bošnjačka politika koja ima za cilj majoriziranje Hrvata u cijeloj Federaciji Bosne i Hercegovine, te pretvaranje tog entiteta u Bošnjački entitet, zacrtala je na ovim općinskim izborima preuzeti vlast u Stocu i Mostaru i tako poručiti cijeloj svjetskoj javnosti da Hrvata nema i da je FBiH građanski entitet, s apsolutnom dominacijom  Bošnjaka kao što je i Republika Srpska navodno građanski entitet, a u stvari  je etnički očišćen entitet od nesrba. U taj projekat razbijanja Hrvata, a i samim tim  i Bosne i Hercegovine su glavni igrači iz SDA i SDP-a, a logistički suport im daje uzurpator člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvata Željko Komšić koji je svoju stranku u Mostaru stavio na raspolaganju SDA-u  kao i sva veleposlanstva kojim upravljaju njegovi kadrovi, jer vrlo dobro zna da su ga izabrali stranački operativci  SDA a ne  Hrvati pa čak ne ni Bošnjaci'', navodi ova koalicija.

Dodaju kako su ''u Stocu SDA i SDP dogovorili devet, što je većina navodnih nezavisnih kandidata i to pet SDA-ovih, tri SDP-ova i jedan zajednički navodno nezavisni kandidat, kako bi u Općinskom vijeću Stolac bili većina iako Hrvata ima više u Stocu''.

''Hrvati Stoca su prepoznali taj plan i odgovorili masovnim izlaskom na izbore te potopili SDA-SDP Titanik, koji je osvojio onoliko koliko i zaslužuje i zavrjeđuje 5 vijećničkih mandata od 9 planiranih. To je pobjeda hrvatskog naroda, a hrvatske političke stranke su bile samo alat u rukama hrvatskog naroda, to je model za pobjedu i u Mostaru! U Mostaru Bošnjačka latentna koalicija SDA-SDP suspendirali su demokraciju,  iako izbora kao festival demokracije u Mostaru nije bilo punih 12 godina, te na veliku žalost ali i štetu  svih građana , ali i na žalost koalicije Mostar moj dom, izbore sveli na pitanje tko će biti gradonačelnik Mostara Bošnjak iz SDA ili Hrvat iz HDZ BiH, sramno i za sve Mostarce višestruko pogubno'', navodi se u priopćenju.

Dodaje se kako je ''latentna koalicija SDA – SDP dogovorila da za gradsko područje Jug, niti jedna Bošnjačka stranka ne preda listu, osim naravno SDA - ove koalicije, kako bi se inženjeringom dokopali hrvatskog mandata, a hrvatski glasovi rasuli na četiri liste, također u gradskom području Zapad, bošnjački izborni inženjering je predao samo jednu listu i to navodno multietničku SDP-ovu, kako bi i tu bukvalno ukrali mandat hrvatskom narodu, jer i tu imaju četiri hrvatske liste''.

''Ideolozi SDA i SDP-a sa pravom su računali na apstiniranje hrvatskog biračkog tijela, nezadovoljnim bahatim, drskim  , bezobzirnim i nepotističkim načinom vladajuće hrvatske nedemokratske stranke, što je apsolutna istina , ali Hrvati ovaj put imaju i izbor, a taj je izbor i odgovor na SDA-SDP inženjering. Dragi Hrvati, svi znamo da ovako dalje ne može, da politika HDZ BiH sustavno i bojimo se planski iseljava Hrvate Mostara, ali i da gubitak pozicije gradonačelnika Hrvata, može imati dalekosežne posljedice za sve Hrvate u Bosni i Hercegovini. Koalicija Mostar moj dom ima odgovor i na SDA-SDP inženjering i na HDZ BiH klijentelizam, Hrvati Mostara  izađimo masovno na izbore i glasujmo za hrvatske oporbene liste, koaliciju Mostar moj dom, Hrvatsku republikansku stranku i HDZ 1990 i porazimo  Bošnjački  hegemonizam i HDZ BiH bahatost. Za HDZ BiH se ne brinite njihovi uhljebi će im osigurati najmanje 12000 glasova, koje vi plaćate svaki dan kroz poreze, električnu energiju, vodu i druge razne prireze i poreze! Tih 12000 glasova su tek jedna četvrtina hrvatskih glasova Mostara, 36000 Hrvata ne glasača vladajuće stranke treba izaći i glasovati za tri hrvatske oporbene liste!'', navodi se u priopćenju Koalicije Mostar moj Dom.

Kopirati
Drag cursor here to close