Nije htjela demantirati

Je li se Bisera Turković cijepila protiv korona virusa u Hrvatskoj?

Ako se ispostavi da je ministrica Turković primila cjepivo u Hrvatskoj to će predstavljati pravi politički skandal.
Vijesti / Politika | 07. 03. 2021. u 20:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve su glasnije priče kako je ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković nedavno primila prvu dozu vakcine protiv korona virusa u susjednoj Hrvatskoj, piše PRESS.

Turković, kao što je poznato od ranije, pored bosanskohercegovačkog državljanstva ima i državljanstvo Republike Hrvatske. U susjednoj zemlji ministrica vanjskih poslova BiH, prema izjavi o imovinskom stanju, a koju je osobnu popunila, u svom vlasništvu ima stan u Zagrebu.

U političkim krugovima već danima se spekulira kako je Turković iskoristila državljanstvo Republike Hrvatske kako bi primila cjepivo protiv korona virusa jer jednostavno nije mogla čekati da nesposobna vlast u Bosni i Hercegovini nabavi cjepiva, piše depo.
 
Treba podsjetiti kako je Bisera Turković dio te nesposobne vlasti s obzirom na to da pred dužnosti ministrice vanjskih poslova BiH obnaša i dužnost dopredsjedavajuće Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

Portal PRESS kontaktirao je ministricu Turković s porukom da namjeravaju objaviti informaciju o tome da je primila vakcinu protiv korona virusa u Hrvatskoj. Od ministrice Turković, prije objave ovog teksta, jasno su tražili da demantira navode o cijepljenju u Hrvatskoj, međutim ona je to odbila.

Ako se ispostavi da je ministrica Turković primila vakcinu u Hrvatskoj to će predstavljati pravi politički skandal. Posebno zato što je Turković dio izvršne vlasti i što se morala solidarizirati s građanima kojim ta ista izvršna vlasti do danas nije uspjela osigurati cjepiva.

Kopirati
Drag cursor here to close