Onostrani Dragan

HRS: Nećemo dopustiti Draganu Čoviću da govori na svečanoj sjednici u Livnu

Oni su javno poručili svima koji nastoje zloupotrijebiti svečanu sjednicu u političke svrhe da im to neće dopustiti.
Vijesti / Politika | 21. 04. 2022. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Livanjski ogranak Hrvatske republikanske stranke (HRS) poručio je da neće dopustiti obraćanje lidera HDZ-a Dragana Čovića na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Livna.

Svečana sjednica je zakazana za 23. travanj u 11 sati nakon čega će biti upriličeno polaganje vijenaca na Spomeniku poginulim za slobodu hrvatskog naroda.

"Ovih dana obilježavamo tridesetu obljetnicu obrane grada Livna kojeg su obranili hrvatski branitelji. Svečana sjednica Gradskog vijeća, zakazana za subotu 23. aprila, trebala bi biti zaista i kako je nazvana - svečana, te odati počast svim hrvatskim braniteljima. Međutim, budući da je izborna godina, vladajuća stranka istu namjerava zloupotrijebiti kao paravan za političke poruke. Stranka koja je više Livnjaka poslala u inozemstvo i štete napravila, nego napadači od prije 30 godina", naveli su iz HRS-a.



Oni su javno poručili svima koji nastoje zloupotrijebiti svečanu sjednicu u političke svrhe da im to neće dopustiti.

"Na prvu informaciju o svemu, reagirali smo prema rukovodstvu Gradskog vijeća i prema braniteljskim udrugama tražeći točne informacije o izmjenama toka same sjednice. Međutim, jasno je da nitko o tome ne zna ništa doli onih koji takvo što organiziraju. S obzirom na sve izneseno, najmanje što možemo učiniti je istupiti javno i na ovaj način poručiti da nećemo dopustiti onostranom Draganu Čoviću da govori na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Livna", zaključili su.

Podsjetimo, predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u subotu stiže u posjetu BiH, gdje će nazočiti obilježavanju 30. godišnjice obrane Livna i livanskog kraja.
 
Za sada nema službene informacije hoće li se Dragan Čović u subotu pojaviti u Livnu.
Kopirati
Drag cursor here to close