Mostar

HNS poziva stranke da im se priključe

Sukladno odredbama Statuta HNS-a pozivaju se sve pravne osobe - političke stranke koje su na lokalnim izborima 2020. godine dobile vijećnike u općinskim ili gradskim vijećima...
Vijesti / Politika | 19. 05. 2021. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u Mostaru održana 21. zajednička sjednica Predsjedništva i Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora kojim je predsjedao predsjednik dr. Dragan Čović.

Sjednica je protekla u pripremi tehničkih i organizacijskih cjelina veznih za održavanje 9. zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora.

Zasjedanje Hrvatskog narodnog sabora održati će se 04. lipnja 2021. godine u Sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru, s početkom u 11.00 sati.

Također, na održanoj sjednici imenovani su odbori za pripremu saborskih dokumenata, tehničku potporu i logistiku, medije i sigurnost.

Javni poziv objavljen je na službenoj stranici HNS-a.

Sukladno odredbama Statuta HNS-a pozivaju se sve pravne osobe - političke stranke koje su na lokalnim izborima 2020. godine dobile vijećnike u općinskim ili gradskim vijećima, odnosno članove Skupštine Brčko distrikta, a do sada nisu bile u sustavu HNS, da iskažu interes za članstvom i sudjelovanjem na 9. zasjedanju HNS-a.

Nezavisni kandidati se također mogu prijaviti kao izaslanici uz dostavljanje potpisane izjave.
Sve potrebne informacije i dokumenti za prijavu se mogu naći na web stranici Hrvatskog narodnog sabora.

Kopirati
Drag cursor here to close