Mostar

HDZ BiH i SDA: Najjači sastavi istrčavaju na teren

Sastanku će u izaslanstvu SDA prisustvovati Bakir Izetbegović, Denis Zvizdić, Edin Ramić te Halid Genjac, dok će se u HDZ-u BIH za pregovaračkim stolom pored Dragana Čovića, naći Marinko Čavara, Vjekoslav Bevanda te Borjana Krišto.
Vijesti / Politika | 25. 10. 2019. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak u 13 sati u Središnjici HDZ-a BiH u Mostaru bit će održan sastanak izaslanstava SDA i HDZ-a BiH, na kojem će se razgovarati o formiranju vlasti, te izmjenama Izbornog zakona.

Podsjetimo, na upit kada se može  očekivati formiranje vlasti, potpredsjednik Stranke demokratske akcije Adil Osmanović jučer je izrazio svoja očekivanja: "Imamo sastanak sa HDZ-om BiH već u ponedjeljak gdje želimo dodatno približiti stavove ove dvije političke stranke. Poslije toga bi se moglo očekivati da dođe do sastanka tri političke stranke (SDA, HDZ BiH i SNSD) i drugih političkih stranaka koje participiraju u vlasti. Prije svega da vidimo redoslijed poteza", poručio je.

Kako piše N1, sastanku će u izaslanstvu SDA prisustvovati Bakir Izetbegović, Denis Zvizdić, Edin Ramić te Halid Genjac, dok će se u HDZ-u BIH za pregovaračkim stolom pored Dragana Čovića, naći Marinko Čavara, Vjekoslav Bevanda te Borjana Krišto.

Iz HDZ-a BiH za sada, ne žele govoriti o tome koji prijedlog će se naći za stolom kada je riječ o izmjenama Izbornog zakona.

Izjave za medije su u 14:30 sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close