Dodikova kćer

Gorica Amerikancima: 'Privilegija je biti na listi, pozdravite predsjednika pedofila'

''Pozdravite vašeg predsjednika pedofila, njegovog sina narkomana i ostalu mnogobrojnu rodbinu'', poručila je Gorica Dodik.
Vijesti / Politika | 20. 10. 2023. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Hvala vam puno, nema veće privilegije u današnje vrijeme nego biti na vašoj crnoj listi, to je dokaz da nismo agresori i zločinci kao vi'', poručila je Gorica Dodik, kćer Milorada Dodika, nakon što je objavljeno da su uvedene sankcije protiv nje, njenog brata Igora i tvrtki sa kojima su povezani.

''Vama su ruke krvave do lakata, tko god vas podržava suučesnik je u vašim monstruoznim zločinima širom svijeta'', dodala je u objavi na platformi X.

Teško se obrušila i na trenutnog američkog predsjednika Joea Bidena.

''Najveća istina je da vi vodite korupciju u cijelom svijetu preko raznih firmi i svi koji vam se ne povinuju su 'kriminalci'. Pozdravite vašeg predsjednika pedofila, njegovog sina narkomana i ostalu mnogobrojnu rodbinu'', poručila je kćer prvog čovjeka manjeg bh. entiteta.

Podsjetimo, Ministarstvo financija SAD-a objavilo je danas kako uvodi sankcije Igoru i Gorici Dodik, djeci Milorada Dodika, koji je od ranije na američkoj crnoj listi.

Uz njih, na crnu listu stavljene su i tvrtke sa kojima su povezani ili čiji su vlasnici.

Kopirati
Drag cursor here to close