Bio si poziv koji se ne odbija...

Dodik prekinuo pressicu kako bi se javio na Čovićev poziv

Nakon kratkog razgovora Dodik je okupljenima kazao da je sve propalo te su dogovorili da se vide u Banja Luci sljedećeg tjedna na posebnoj sjednici Narodne skupštine RS-a.
Vijesti / Politika | 30. 01. 2022. u 16:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik nakratko je prekinuo konferenciju za medije u Banja Luci jer ga je na mobitel nazvao lider HDZ-a Dragan Čović odmah nakon završetka neumskih pregovora.

Čović je obavio kratki raport Dodiku nakon što višednevni razgovori u Neumu nisu zaključeni dogovorom i rješenjem za izmjene Izbornog zakona BiH.

"Samo da vidim kako je bilo u Neumu...'', rekao je Dodik i javio se.

Nakon kratkog razgovora Dodik je okupljenima kazao da je sve propalo te su dogovorili da se vide u Banja Luci sljedećeg tjedna na posebnoj sjednici Narodne skupštine RS-a.

"Tamo je to sve doživjelo fijasko, ništa od tih modela nije uspjelo“, rekao je potom Dodik.

Ostali sudionici press konferencije, predsjednica RS-a Željka Cvijanović i šef banjalučkog SNSD-a Vlado Đajić su šutjeli i uz osmijeh čekali kraj telefonskog razgovora.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik smatra da za ukupne odnose u BiH nije dobro što su propali pregovori stranaka iz Federacije BiH o izmjenama Izbornog zakona BiH pod medijacijom međunarodne zajednice.

Dodik je naveo da ono što je mogao čuti od lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića ukazuje da gotovo nije bilo nikakvog pomaka.

Podsjetimo, predsjednik HDZ Dragan Čović nakon završetka pregovora u Neumu kazao je da je on potrošio svoj optimizam, i da očekuje da se pregovori nastave u sljedećih sedam do 10 dana.

Kopirati
Drag cursor here to close