Na sjednici NSRS

Dodik opleo po Bećiroviću

''Nijedan sastanak Bećirović se ne provodi da se ne kleveće NSRS, predsjednik, da smo mi antidaytonski'' - kazao je Dodik, na današnjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske.
Vijesti / Politika | 20. 10. 2023. u 14:13 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ukazao je na današnjoj sjednici Narodne Skupštine RS na okolnosti u kojima, kako je kazao, član Predsjedništva BiH Denis Bećirović na svakom sastanku sa strancima kleveće Republiku Srpsku. 

''Smatra da je on Bosna i Hercegovina, da je on Ustav, da je vrhunski autoritet, da može svašta da uradi. Na sve i jednom sastanku sa strancima kleveće po Republici Srpskoj, mnogo više nego oni iz SDA, oni su imali obraza i znali su da to izaziva samo malo više revolta kod nas ako nastave to da rade. Nijedan sastanak se ne provodi da se ne kleveće NSRS, predsjednik, da smo mi antidaytonski'' - kazao je Dodik, na današnjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske.

U Banjaluci se održava posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) na kojoj se raspravlja o zaključku koji je usvojen na sjednici Predsjedništva Bosne i Hercegovine, a govori o "napadu organa RS na temeljne odredbe Daytonskog mirovnog sporazuma". Za zaključke su glasali članovi Željko Komšić i Denis Bećirović, dok je Željka Cvijanović bila protiv.

Kopirati
Drag cursor here to close