VIDEO

Dodik objavio poziv Srbima: "Podigni našu trobojku iznad zastave izdaje!"

Dodik je okupljanje svojih pristalica u Banja Luci najavio za 25. listopada.
Vijesti / Politika | 22. 10. 2022. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik objavio je u petak poziv Srbima da se idućeg tjedna okupe u Banja Luci na skupu kojega je opisao kao "prosvjed protiv zavojevača", piše Hina. 

Očekuje 25 tisuća ljudi 

"Pokaži da si potomak (Gavrila) Principa i Tepića. Podigni trobojku, stani uz narod, narodnu volju i slobodu (Republike) Srpske", jedna je od poruka u video spotu kojeg je Dodik objavio na Twitteru.

Dodik je okupljanje svojih pristalica u Banja Luci najavio za 25. listopada. U petak je kazao kako očekuje da će se njegovom pozivu odazvati barem 25 tisuća ljudi čime kani dokazati kakvu potporu uživa u RS.

Suprostavljanje "stranim zavojevačima"

Prvotno je to okupljanje opravdavao potrebom da se zaštiti izborna volja građana jer tvrdi da je, unatoč nepravlnostima koje su do sada utvrđene, on definitivni pobjednik u izboroj utrci za predsjednika RS, a da mu oporba u suradnji sa Središnjim izbornim povjerenstvom BiH (SIP) sada tu pobjedu pokušava ukrasti.

U video spotu kojima poziva svoje pristalice na banjalučki skup to je i ponovio, no dodao je kako je riječ i o pozivu bosanskim Srbima da se suprotstave "stranim zavojevačima".

"Danas, kao i mnogo puta do sada, stani uz hrabre pretke protiv stranih zavojevača. Podigni našu trobojku iznad zastave izdaje", poruka je koju izgovara narator uz fotografije osoba u srpskim vojnim odorama od prvog svjetskog rata pa do posljednjeg rata u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close