Malo o autima

Dodik objasnio zašto se Sarajevom vozi u blindiranom autu

“Ja se vozim u stranačkom autu, ne vozim se u državnom autu, moje prijevozno sredstvo je stranački automobil koji je kupila stranka“
Vijesti / Politika | 30. 03. 2022. u 18:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dodik objasnio zašto se Sarajevom vozi u blindiranom autu

“Kada sam ovdje koristim blindirani auto MUP-a RS jer se ne osjećam u Sarajevu sigurno“, rekao je Dodik u razgovoru za N1 vezano za službena auta.

Dodik je kazao kako je broj službenih vozila smanjio za 50 posto, no na direktno pitanje novinarke koliko ih je bilo ranije, a koliko sada - izostao je odgovor. Na pitanje koliko je imao, a koliko sada ima službenih vozila Dodik kaže: “Ja se vozim u stranačkom autu, ne vozim se u državnom autu, moje prijevozno sredstvo je stranački automobil koji je kupila stranka“. O koloni automobila koja ga prati kaže on ne odlučuje.

S obzirom na veliko poskupljenje goriva, nije pozvao da se vozila ugase, već na solidarnost

“Rekao sam da na ulicama ne vidim da su ljudi skloni tome da štede bez obzira na povećane cijene i da bismo svi u tome trebali, i država s mjerama koje donosi, a i građani koji bi isto tako trebali imati svijest“, kazao je.

Ranije je član Predsjedništva BiH poručio da vidi da su svi u automobilima, da nitko nije zaustavio automobil jer je cijena goriva povećana sa 2,30 na 3,20 KM.

“Svi voze automobile i svi se zadnji toga odriču. Ako je to toliki udar, prvo se ugasi motor je li tako? Pa se ne vozi onoliko koliko se vozilo”, poručio je ranije Dodik građanima.

Kopirati
Drag cursor here to close