Zvizdić najavio

Denis Bećirović mogući kandidat za člana Predsjedništva?

"Sve osobne ambicije ili stranačke ambicije su stavljene ustranu da se osigura jedna ozbiljna koalicija koja može povesti BiH naprijed i zamijeniti dosadašnju politiku", dodao je.
Vijesti / Politika | 13. 05. 2022. u 08:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi zamjenik predsjednika Naroda i pravde i član Kolegija PD PS BiH Denis Zvizdić najavio je u četvrtak navečer da će zajednički kandidat trojke (NIP, SDP, NS) za člana Predsjedništva BiH biti poznat u idućih osam do deset dana.

"Još su u tijeku razgovori, vode se vrlo ozbiljni razgovori. Ne samo o imenu već i samom kandidatu da može predstavljati trojku i samom programu kandidata. Mislim da će odluka biti najdalje objavljena od 8 do 10 dana i da tada počinje najava nove političke paradigme. Kandidat trojke ima najveće izglede da postane član Predsjedništva BiH", kazao je Zvizdić.

Dodao je da se ide u smjeru da SDP kao najveća opozicijska stranka ponudi kandidata i da Denis Bećirović bude predložen kao kandidat, prenosi "Avaz". 

"Gospodin Bećirović je točka spajanja stranaka trojke. Od starta je bio dogovor da se ne natječu predsjednici stranaka, a Bećirović može napraviti simbiozu onoga što žele napraviti stranke trojke i mislim da će vrlo kvalitetno obavljati tu funkciju. Sve osobne ambicije ili stranačke ambicije su stavljene ustranu da se osigura jedna ozbiljna koalicija koja može povesti BiH naprijed i zamijeniti dosadašnju politiku", dodao je.

Kopirati
Drag cursor here to close