Ulaganja u BiH

Cvijanović s francuskom veleposlanicom: Puno prostora za napredak

Cvijanović je upoznala veleposlanicu Toudic i s prioritetima Republike Srpske i njezinih predstavnika u zajedničkim institucijama.
Vijesti / Politika | 10. 07. 2023. u 14:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpska članica i predsjedateljica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović primila je u ponedjeljak u Sarajevu u oproštajni posjet veleposlanicu Francuske Republike u BiH Christine Toudic.

Tijekom sastanka, na kojem su razmijenjena mišljenja o aktualnim političkim i ekonomskim temama u BiH, regiji i svijetu, ocijenjeno je da su politički odnosi dvije zemlje vrlo dobri i bez otvorenih pitanja, ali da postoji mnogo prostora za unaprjeđenje ekonomske suradnje s obzirom na snagu francuskog gospodarstva i investicijske potencijale BiH.

Ovom prigodom srpska članica i predsjedateljica Cvijanović upoznala je veleposlanicu Toudic i s prioritetima Republike Srpske i njezinih predstavnika u zajedničkim institucijama
te istaknula važnost unutarnjeg dijaloga svih političkih predstavnika u BiH o pitanjima od značaja za građane Republike Srpske i FBiH.

Na koncu susreta srpska članica i predsjedateljica Cvijanović zahvalila je veleposlanici Toudic za njezin sveukupni angažman u BiH i poželjela joj uspjeh u budućem radu.

Kopirati
Drag cursor here to close