Izbori 2022.

Cvijanović: Ne zanima me tko je izabran, a tko nije

Istaknula je da nije točno da druga dva izabrana člana Predsjedništva ne predstavljaju nacionalne opcije.
Vijesti / Politika | 03. 10. 2022. u 07:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članica SNSD-a Željka Cvijanović proglasila je pobjedu u utrci za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske na održanim Općim izborima u BiH. Sinoć se obratila javnosti, kazavši da će raditi sve u interesu bh. entiteta Republika Srpska, te da će u Predsjedništvu braniti interese građana RS.

''Zahvaljujem se građanima RS koji su glasali za mene. Obećavam da ću raditi kao i do sad u njihovom interesu. Što se tiče brojeva i predsjednika RS tiče, uvjereni smo da će tu biti pobjeda, koja će se kretati u desetinama tisuća glasova razlike. Očekujem te rezultate i kad budu konačni izaći ćemo s njima. Odvijalo se sve u najboljem redu. Ne vidim bilo kakav deficit, ovo su fer i demokratski izbori, građani su birali'', rekla je Cvijanović.

Istaknula je da nije točno da druga dva izabrana člana Predsjedništva ne predstavljaju nacionalne opcije.

''Malo tko to predstavlja. Činjenica je da sam ja izabrana na teritoriji RS i da tamo ću da branim interese RS. Moja briga je da se ponašam u skladu sa Ustavom. Ne mogu se zamarat s time tko je izabran, a tko nije, i nikad nisam vidjela da neko je izabran, a da ne predstavlja nacionalnu pripadnost. Ne zanima me tko je izabran. Ne želim da ih komentiram. Ne vjerujem da u BiH postoji bilo koja struktura koja ne baštini svoj program na nacionalnom'', rekla je Cvijanović.

Kopirati
Drag cursor here to close