Potpora

Branitelji radnicima Aluminija: Nema predaje

''Apeliramo na sve razine vlasti u BiH, Federaciji BiH i susjednoj Hrvatskoj da učine sve kako bi se pronašlo dugoročno rješenje za ponovno pokretanje proizvodnje u Aluminiju i povratak radnika na svoja radna mjesta'', navodi se u priopćenju.
Vijesti / Politika | 11. 07. 2019. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nema predaje dragi prijatelji i suborci, kao i u najtežim danima Domovinskoga rata kada smo bili jedno i zajedno'', poručili su radnicima Aluminija iz Udruge dragovoljaca i veterana HR HB Mostar.

U priopćenju se navodi kako članovi Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata duboko suosjećaju ''s težinom položaja u kojem su se našli djelatnici svjesni činjenice kako veliki broj njih potječe iz braniteljske populacije''.

''Ovim putem upućujemo im izraze naše najdublje potpore i ohrabrenja da ustraju u borbi za svoja radnička prava i ponovno pokretanje proizvodnje na novim temeljima i s jasnim organizacijskim ustrojem. Apeliramo na sve razine vlasti u BiH, Federaciji BiH i susjednoj Hrvatskoj da učine sve kako bi se pronašlo dugoročno rješenje za ponovno pokretanje proizvodnje u Aluminiju i povratak radnika na svoja radna mjesta'', navodi se u priopćenju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close