"Maske su pale"

Bećirović: Čović je još jednom dokazao da mu je Dodik bitniji od Ustava BiH

"Danas ste potvrdili i da Vaše prisustvo obilježavanju neustavnog 9. siječnja, u trenutku kada su vlasti bh. entiteta RS odlikovale ratnog zločinca zbog brutalnog granatiranja Šibenika i Dalmacije, nije bilo rezultat slučajnost", kazao je Bećirović.
Vijesti / Politika | 01. 02. 2022. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ne radite svoj posao. Umjesto da poštujete Poslovnik Doma naroda, Vi ste odlučili da budete trabant separatističke politike", poručio je potpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Denis Bećirović predsjedniku HDZ-a BiH Draganu Čoviću.

Naime, Bećirović je Čovića 'uputio' koje su njegove dužnosti te naglasio kako su "njegove dužnosti da priprema i saziva sjednice Doma naroda, kao i da brine o dosljednoj primjeni Poslovnika".

"Od Vašeg političkog tumaranja izvan državnih organa vlasti Bosne i Hercegovine nema nitko koristi. Cjelokupna domaća i međunarodna javnost zna da namjerno blokirate državne organe Bosne i Hercegovine, kao i da pokušavate političko odlučivanje o državnim pitanjima izmjestiti na niže i nenadležne organe vlasti. Ali, malo ste se prekombinirali. Neće proći!", naglasio je Bećirović.

On je Čoviću uputio, kako navodi, 'javno pitanje':

"Gospodine Čoviću, Javno Vas pitam da li postoji ijedan čelnik državnog parlamenta na svijetu koji "zabavlja" niže organe vlasti a ne saziva zakonodavni organ vlasti kojim predsjedava?! Gospodine Čoviću, danas ste još jednom pokazali da je za Vas separatista Milorad Dodik važniji od Ustava BiH i Poslovnika Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH. Danas ste potvrdili i da Vaše prisustvo obilježavanju neustavnog 9. siječnja, u trenutku kada su vlasti bh. entiteta RS odlikovale ratnog zločinca Slavka Lisicu zbog brutalnog granatiranja Šibenika i Dalmacije, nije bilo rezultat slučajnost. Danas su sve maske pale!", naglasio je Bećirović.

Kopirati
Drag cursor here to close