Nije mu pozlilo

Elez se prije izručenja vratio s aerodroma da ispriča sve što zna o likvidacijama u Srbiji

Izvori "Avaza" tvrde da je Elez u Sarajevo stigao dobrog zdravstvenog stanja i da mu nije ukazivana bilo kakva medicinska pomoć.
Vijesti / Flash | 04. 03. 2021. u 12:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Internet / Darko Elez 

Iako su pojedini mediji u Srbiji jučer objavili da je izručenje Darka Eleza Bosni i Hercegovini kasnilo jer mu je navodno pozlilo na aerodromu, zbog čega se čekala medicinska intervencija, Avaz saznaje kako to nije točno.

Naime, Elez je sat pred izručenje BiH, koje je odobrila ministrice pravde Srbije Maja Popović, kako saznajemo, zahtijevao od istražnih organa Srbije da im ispriča sve šta zna o pojedinim likvidacijama u Srbiji.

Zbog toga je s Aerodroma Nikola Tesla vraćen u prostorije MUP-a Srbije, gdje je išao na poligrafsko testiranje, kako bi se utvrdili svi njegovi navodi i tvrdnje.

Izvori "Avaza" tvrde da je Elez u Sarajevo stigao dobrog zdravstvenog stanja i da mu nije ukazivana bilo kakva medicinska pomoć.

Inače, Elezu je odvjetnik Senad Kreho, koji je sinoć i nazočio njegovom ispitivanju u Tužiteljstvu BiH. Danas se očekuje prijedlog za određivanje pritvora i on će biti upućen tijekom dana Sudu BiH.

Tužiteljstvo Eleza sumnjiči za likvidacije Siniše Miličevića Tigra i Miloša Ostojića, koji su ubijeni u Lukavici 2018. i 2019. godine.

Elez je bio u ekstradicionom pritvoru od uhićenja u prosincu u Beogradu, gdje se krio duži niz, nakon što je u Srbiji izdržao kaznu od devet godina zatvora, na koju je bio osuđen kao organizator kriminalne grupe koja je 2009. na teritoriji Srbije i BiH trgovala drogom, vršila iznude i činila druga krivična djela.

Sinoć je izručen uz jako policijsko osiguranja na Sarajevski aerodrom, na sebi je imao pancir i šljem.

Kopirati
Drag cursor here to close