Nelegalno oružje

Vučić: Predano više od 3.000 komada oružja, hitno primamo i nove policajce

''Nastavnici će sada imati veća prava… Djeca neće moći da se ponašaju bahato i siledžijski'', smatra Vučić, koji je najavio hitan prijem novih policajaca.
Vijesti / Flash | 10. 05. 2023. u 11:34 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je više od 3.000 komada oružja i desetine tisuća metaka predano u akciji MUP-a za predaju nelegalnog oružja.

''To je dobra vijest. Znao sam da će mnogi da se ljute zbog ove akcije, ali to je važno za Srbiju… Nastavit ćemo sa uzimanjem nelegalnog oružja, a onda ići na analizu svega što je legalno'', rekao je Vučić - prenosi agencija Srna.

On je naveo da je osigurano veliko prisustvo policajaca u školama i da su reakcije roditelja i nastavnika pozitivne.

''Nastavnici će sada imati veća prava… Djeca neće moći da se ponašaju bahato i siledžijski'', smatra Vučić, koji je najavio hitan prijem novih policajaca.

Vučić je rekao da vidi i histeriju u regiji, jer su se svi ponadali da je ovo prilika da iskoriste tragediju u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar”''u Beogradu kao priliku da na vlast dovedu svoje poslušnike.

''Posebno se u tome ističe Hrvatska. Mislim da nikada nijedan njihov predsjednik, premijer ili svi oni zajedno nisu dobili toliki publicitet koliki ja imam u njihovim medijima'', ocijenio je Vučić za TV ''Pink''.

On je rekao da narod u Srbiji treba da razmisli – da li je to zbog prevelike brige za Srbiju ili nečeg drugog.

Na pitanje što oporba u Srbiji želi, najavljujući prosvjede i blokade prometa Beogradu, Vučić je rekao da oni samo žele ''njegovu glavu''.

Kopirati
Drag cursor here to close