Istraga ide dalje

Tužiteljstvo objavilo detalje ubojstva i bijega Sunite Hindić

Osumnjičena je neposredno nakon toga napustila lice mjesta, a isto tako utvrđeno je da je često mijenjala adrese stanovanja, odnosno da je boravila na više adresa.
Vijesti / Flash | 07. 10. 2019. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva HNŽ K Mostar, Rješenjem Županijskog suda u Mostaru, određen je jednomjesečni pritvor SunitiHindić (1998.) iz Travnika, trenutno nastanjenoj u Mostaru, zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo 'Ubojstvo'.

''Sunita Hindić se sumnjiči da je dana 4. listopada oko 7,15 sati u ugostiteljskom objektu 'Vila Ivanković' u naselju Buna kod Mostara, nakon što je došla do ugostiteljskog objekta 'Vila Ivanković' vlasnika Nine Ivanković, u kojem se nalazio Nino Ivanković, ušavši u sobu u kojoj je isti bio, verbalno se sukobila sa Ninom Ivankovićem, u jednom trenutku htijući ga usmrtiti,ispalila jedan hitac u pravcu njega, od kojeg ispaljenog hica i zadobivene prostrijelne rane je oštećenik Nino Ivanković obilno iskrvario, posljedicom kojeg iskrvarenja je nastupila smrt oštećenika na licu mjesta'', stoji u priopćenju Tužiteljstva HNŽ.

Kako dalje navode, osumnjičena je neposredno nakon toga napustila lice mjesta,  a isto tako utvrđeno je da je često mijenjala adrese stanovanja, odnosno da je boravila na više adresa.     

''Također, i usprkos ozljedi osumnjičena je u vrlo kratkom razdoblju uspjela pobjeći čak do Bugojna, da bi nakon prijave policiji bila odvedena u JU Bolnicu Travnik, gdje joj je ukazana liječnička pomoć. Zbog okolnosti koje ukazuju na to, da bi puštanjem osumnjičene na slobodu, postojala opasnost od njenog bjekstva, Županijski sud Mostarje ocijenio da je sasvim utemeljeno i opravdano određivanje pritvora osumnjičenoj'', stoji u priopćenju. 

Županijsko tužiteljstvo HNŽ Mostar u suradnji sa MUP-om HNŽ Mostar nastavlja sa poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close