Ubojstvo u Vili Ivanković

Kobna svađa razlog ubojstva mostarskog ugostitelja

Jučer tijekom ispitivanja, kako saznaju od izvora bliskog istrazi, Hindić-Bošnjaković je ispričala šo se dogodilo tog kobnog jutra u objektu u kojem je zločin počinjen.
Vijesti / Flash | 06. 10. 2019. u 11:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sunita Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičena za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika "Vile Ivanković" na Buni kod Mostara, saslušana je u Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanskog kantona. Danas će na sudu biti upućen prijedlog za određivanje pritvora.

Kako neslužbeno saznaje Faktor.ba, osumnjičena je pokazujući kajanje, bez prisustva branitelja, navodno ponovila da je splet okolnosti doveo do tragičnog događaja, te da nije imala namjeru ubiti Ivankovića.

Jučer tijekom ispitivanja, kako saznaju od izvora bliskog istrazi, Hindić-Bošnjaković je ispričala šo se dogodilo tog kobnog jutra u objektu u kojem je zločin počinjen.

Sunita Hindić-Bošnjaković privedena u Tužiteljstvo HNŽ-a

Osumnjičena je u Tužiteljstvo stigla nakon ispitivanja u policiji, a u Mostar je stigla nakon što se predala policiji Srednjobosanske županije. 1 FOTO: Bljesak.info / Sunita Hindić-Bošnjaković privedena u Tužiteljstvo HNŽ-a Sunita Hindić-Bošnjaković (21) tijekom subotnjeg popodneva privedena je u prostoje Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Krvoproliću je, navodno, prethodila kobna svađa proizašla iz ljubomore. Prema njenoj izjavi, bili su u društvu i pili. Navodno je nakon ispaljenog hica pokušala pomoći Ivankoviću i tražila od prisutnih da zovu hitnu pomoć, te ga je i sama pokušala oživjeti.

Zatim je, prema njezinom kazivanju, s balkona "Vile Ivanković" skočila u rijeku Bunu koja protječe pored objekta, te tom prilikom slomila noge.

Navode kako je očito imala pomagača, s obzirom na to da se ozljeđena, s Bune zaputila u rodni kraj kod Travnika, gdje se na kraju kobnog dana i predala.

Međutim, prema izjavama svjedoka, kako je Faktor ranije pisao, viđena je kako istrčava iz objekta, i bježi niz ulicu.

U Mostar je jučer rano dovezena s gipsom na obje noge. Osumnjičena je često viđana, kazali su z ovaj portal mještani, u objektu u kojem se dogodio zločin.

Kopirati
Drag cursor here to close