Nisu htjeli

Tigar nudio informacije o ubojstvu Šantića

''I kad god im zatreba neko uhićenje u vezi s ovim slučajem, izgleda da ne mogu bez mene. Jedino što imaju protiv mene je medijska propaganda'', rekao je Abdić.
Vijesti / Flash | 14. 12. 2017. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Hamdija Abdić Tigar tvrdi kako je ponudio nadležnima određene informacije koje bi im mogle pomoći u rasvjetljavanju slučaja ubojstva generala HVO-a Vlade Šantića ali ''da ga nisu željeli saslušati''.

''Pokušao sam im ukazati na pravi put, da ih usmjerim gdje bi mogli riješiti slučaj, oni to nisu htjeli, nisu htjeli moju sugestiju'', rekao je za Dnevni avaz Abdić, ne želeći otkriti o kakvoj se sugestiji radi.

Nakon što je pušten iz pritvora zbog sumnje na ubojstvo generala Šantića rekao je kako se 20 godina bori s tim što ga sumnjiče za nešto što nije uradio.

''I kad god im zatreba neko uhićenje u vezi s ovim slučajem, izgleda da ne mogu bez mene. Jedino što imaju protiv mene je medijska propaganda'', rekao je, između ostalog Abdić.

Kaže da je bez ikakvih dokaza cijelu priču protiv njega pokrenuo Dragan Lukač, direktor Federalne uprave policije.

''Ja pitam tužitelja: Na osnovu čega sam osumnjičen, jer ne navodi mi se ni jedno djelo. Kaže on: 'Naredba'. Pitam dalje: 'Ima li netko tko je rekao da sam ja nešto uradio?' On samo gleda u mene. Oni neke stvari podrazumijevaju bez ikakvih dokaza'', rekao je.

Kopirati
Drag cursor here to close