Odgoda

Baby boom u sudnici: Suđenje za milijunske zloupotrebe odgođeno zbog porođaja

Osim dvije optužene, dijete je u međuvremenu dobio i optuženi Dragan Grulović.
Vijesti / Flash | 28. 08. 2019. u 15:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Suđenje optuženima za višemilijunsku zloupotrebu u vezi s građevinskim zemljištem u Banja Luci odgođeno je u srijedu u Okružnom sudu na neodređeno vrijeme i to na zahtjev odvjetnika obrane.

Odvjetnici su tražili medicinsko vještačenje, jer su se u međuvremenu porodile optužene Željka Milinović i Doris Kremenović, pa nije poznato kada će one biti sposobne za nastavak suđenja.

Osim dvije optužene, dijete je u međuvremenu dobio i optuženi Dragan Grulović.

U postupku za višemilijunske zloupotrebe položaja sudi se Aleksandru Deuriću, Draganu Gruloviću, Željki Milinović i Doris Kremenović.

Deurić, kao pomoćnik direktora za osnivanje i održavanje katastra nepokretnosti Geodetske uprave Republike Srpske (GU RS), i Grulović, kao šef područne jedinice GU-a Banja Luka, terete se da su zloupotrebom službenog položaja oštetili Grad Banja Luku za najmanje sedam milijuna konvertibilnih maraka (KM).

Deurić i Grulović se terete za zloupotrebe službenog položaja u više predmeta koji su bili u nadležnosti Geodetske uprave RS-a, a među kojima se posebno izdvajaju slučajevi ''Građa'' i ''Naš dom'', gdje je Grad Banja Luka oštećen za milijunske iznose, javlja BIRN.

Kopirati
Drag cursor here to close