Pravda je spora i ne(do)stižna

Roditelji Davida Dragičevića pred Sudom

MUP i pravosudne institucije bh. entiteta Republika Srpska, bez obzira na pritisak javnosti i građana, nisu rasvijetlile slučaj Davida Dragičevića, ali jesu pokrenule sudske postupke protiv roditelja stradalog mladića.
Vijesti / Flash | 03. 10. 2019. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošlo je više od godinu i pol dana od pronalaska beživotnog tijela 21-godišnjeg Davida Dragičevića, a slučaj još nije riješen.

Davoru Dragičeviću se sudi po tužbi za klevetu, a Suzana Radanović pred Osnovnim sudom u Banjaluci odgovaraće pod optužbama da je počinila kazneno djelo ometanje službenog lica u radu, izvještava N1.

Majka stradalog mladića dobila je poziv na usmeni pretres u Osnovnom Sudu u Banja Luci, zbog kako su naveli kaznenog djela ometanja službenog lica i nepostupanja po naredbi. Suzana Radanović je kazala da će se odazvati pozivu 14. listopada, ali je pozvala i sve svjedoke  koji su bili prisutni na Trgu Krajine 25. prosinca 2018. da dođu.  Tada je Radanović lišena slobode. Također isti dan slobode je lišen i otac stradalog mladića, Davor Dragičević, koji je uskoro nakon puštanja na slobodu otišao u Austriju, navodi N1.

 

Kopirati
Drag cursor here to close