Uhićenja

Reis Kavazović: Jesu li Bošnjaci najveći i jedini kriminalci?

''Nema pravde uz primjenu različitih mjerila. Svi moraju odgovarati za svoje postupke i nitko ne može biti iznad zakona, ali ne smije se ostavljati prostor ni sumnji da politika utječe na to tko se i kada procesuira'', rekao je Kavazović.
Vijesti / Flash | 25. 05. 2023. u 21:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reisu-l-ulema Husein ef. Kavazović, poglavar Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, suočen si činjenicom kako su proteklih dana uhićeni istaknuti članovi SDA, nekada društveni uglednici u Sarajevu, bivši gradonačelnik i načelnici Općine Stari Grad i Općine Ilidža, upitao se javno ''Jesu li Bošnjaci doista najveći i jedini kriminalci ili se drugima gleda kroz prste'', prenosi HMS.

Reis Kavazović, a koji se u proteklom razdoblju, kada je vladajuća bošnjačka stranka SDA nakon dva desetljeća otišla u oporbu na razini Kantona Sarajevo, Federacije BiH i države, pretvorio u glasnogovornika SDA i obitelji Izetbegović, zabrinut još je napisao kako ''gleda što se oko nas događa''…

''Nema pravde uz primjenu različitih mjerila. Svi moraju odgovarati za svoje postupke i nitko ne može biti iznad zakona, ali ne smije se ostavljati prostor ni sumnji da politika utječe na to tko se i kada procesuira. Posebno je tragično kada političari najavljuju kaznene progone. Kada političari uzmu pravdu u svoje ruke, nijedan od nas nije nevin. Tome sam kao mlad čovjek jednom svjedočio. Bože, ne ponovilo se'', naveo je reisu-l-ulema u postu koji je objavio na službenom Facebook profilu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close