Banja Luka

Provladin prosvjed: Dragane, uz tebe smo

"Dragane, nisi sam. Uz tebe su tvoji policajci saborci, uz tebe su oni koji su te izvlačli teško ranjenog iz boja, uz tebe su ratni zapovjednici brigada. Samo naprijed"
Vijesti / Flash | 26. 12. 2019. u 19:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: N1 / Poruke sa provladinog prosvjeda

Na parkingu kod banjalučkog parka "Mladen Stojanović" održava se provladin skup koji je počeo obraćanjem Milorada Savića Čiče, ratnog komandanta iz Republike Srpske. Na okupljanje došli su brojni ratni veterani.

"Poslije četvrt stoljeća borbe za Republiku Srpsku ovdje smo da izrazimo našu podršku našoj Republici Srpskoj i njenim institucijama što je bio naš ratni cilj. Istini za volju, RS je stvorena voljom srpskog naroda", rekao je Savić.

Osim podrške Republici Srpskoj, izrazio je podršku i ministru unutarnjih poslova Draganu Lukaču koji je na sjednici Narodne skupštine RS u ponedjeljak udario zastupnika PDP-a Draška Stanivukovića.

"Dragane, nisi sam. Uz tebe su tvoji policajci saborci, uz tebe su oni koji su te izvlačli teško ranjenog iz boja, uz tebe su ratni zapovjednici brigada. Samo naprijed", riječi su ovog ratnog zapovjednika, prenosi N1.

Kazao je kako su na djelu "ogromni napadi na legendu, heroja i junaka Republike Srpske, pukovnika Dragana Lukača":

"Onaj tko radi može i da pogriješi. Sve probleme u jednom civiliziranom društvu treba demokratski sa konstruktivnim dijalogom rješavati kroz institucije, a ne vulgarizmom i razbojništvom po ulicama i skupštinama."

Milorad Savić, zvani Čiča naglasio je da je na sceni "specijalni rat protiv RS."

Kopirati
Drag cursor here to close